Νέα

H εταιρία μας μέλος του Trade Club

Μέλος του Trade club είναι πλέον οι εταιρία Στυλ .Μουτεβελής Α.Ε., μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε ελληνικές και κυπριακές εξωστρεφείς επιχειρήσεις να αναζητήσουν αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους στις διεθνείς αγορές.
Το “ Trade Club”, το ελληνικό σκέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Δικτύου Διεθνούς Εμπορίου -Trade Club Alliance- που υποστηρίζεται από τράπεζες. Αυτό το τεράστιο ηλεκτρονικό επιχειρηματικό δίκτυο αριθμεί ήδη σήμερα περισσότερες από 11.000 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι πελάτες ισχυρών τραπεζικών ομίλων – μελών του Club.

 

 

 

 

 

Στο Club αυτό των ισχυρών, συμμετέχουν έξι ισχυροί διεθνείς τραπεζικοί όμιλοι και εκπροσωπούν σήμερα τουλάχιστον 15 τράπεζες. Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο “Trade Club” σε χρονικό ορίζοντα 3ετίας θα ξεπεράσουν τις 100.000 από ένα ευρύ θα φάσμα δραστηριοτήτων, προσφέροντας τη δυνατότητα για αναζήτηση και σύναψη αξιόπιστων συμφωνιών, με τη χρήση όλων των διευκολύνσεων της πλατφόρμας.


Spring Summer 2018

Δείτε την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή συλλογή μας στο ανανεωμένο site μας

www.sunshinehome.gr


Εθελοντική αιμοδοσία

Εργαζόμενοι της εταιρίας μας συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στο νοσοκομείο Λαικό.


Heimtextil 2018

H εταιρία μας επισκεύθηκε για μια ακόμη χρονια (την 30η συνεχόμενη) την έκθεση Heimtextil της Φρανκφούρτης όπου τα μέλη μας ενημερώθηκαν και επέλεξαν προιόντα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς.


Aποστολή κλινοσκεπασμάτων στην Μανδρα

Η εταιρία μας συμμετείχε σε συνεργασία με την ιερά μονή Κίκκου και άλλες ιδιωτικές προτοβουλίες στην αποστολή και παράδοση κλινοσκεπασμάτων σττη δήμαρχο της Μάνδρας με σκοπό τη διάθεσή τους στους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

 

 

 


Συμμετοχή της εταιρίας μας στην έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλίσμού Xenia 2017

 

Σας παρουσιάζουμε μερικά στιγμιότυπα από την παρουσία μας στην έκθεση Xenia 2017 στο metropolitan expo.

 


Heimtextil 2017

H εταιρία μας επισκεύθηκε την έκθεση Heimtextil στην Φρανκφούρτη για 29η συνεχόμενη φορά με σκοπό να προσφέρει στην Ελληνική αγορά προιόντα με τον καλύτερο συνδιασμό ποιότητας -τιμής.